Voor jongeren

Wat goed dat je op mijn site komt kijken

Maak je je ergens zorgen over, of zijn er steeds obstakels waar je tegen aanloopt. Je kan hierbij aan van alles denken; het loopt op school niet lekker, het plannen en organiseren van je huiswerk gaat niet lekker, het maken van vrienden lukt maar niet zoals jij dat graag zou willen, je bent boos, verdrietig of bang.

Er wordt zo makkelijk gezegd; ‘Zijn wie je bent en weten wat je kan’ maar niets is lastiger dan dat.
Allerlei tegenslagen kunnen je belemmeren om te laten zien wie je bent, of om je te ontwikkelen. (het zit er wel in, maar het komt er niet uit)

De coaching houdt in dat ik samen met jou kijk naar de zorgen die je hebt en hoe jij daarmee om wil gaan. Je gaat op zoek naar je kwaliteiten en talenten die je kan inzetten om je doel te bereiken. Hoe we dat doen hangt van jou af. Welke voorkeur heb jij? Wil je gewoon even kletsen, of wil je liever wandelen, een spel spelen, tekenen of iets bakken? Wat past bij jou? Je zult merken dat er snel weer ruimte en lucht komt voor mooie en fijne ervaringen.

Zie je het zitten dat ik even met je meekijk? Overleg met je ouders of de mogelijkheid er is? Je mag me mailen of bellen.

passie4kidsenjongeren@gmail.com

06-18459590