Voor jongeren

Wat goed dat je op mijn site komt kijken

Maak je je ergens zorgen over, of zijn er steeds dingen waar je tegenaan loopt. Je kan hierbij aan van alles denken; het gaat op school niet lekker, het plannen en organiseren van je huiswerk lukt niet goed, je voelt je boos, verdrietig of bang. Wordt er gezegd het zit er wel in, maar het komt er niet uit? Ik kan je helpen.

Zijn wie je bent en weten wat je kan/wil’ niets is lastiger dan dat. Je vrienden vinden van alles, maar misschien net niet wat jij zelf vindt. Hoe ga je daarmee om?
Allerlei tegenslagen kunnen je belemmeren om te zijn wie je bent, of om je te ontwikkelen. Samen kunnen we naar een oplossing zoeken die bij jou past.

De coaching houdt in dat ik samen met jou kijk naar de zorgen die je hebt en hoe jij daar zelf mee aan de slag wil gaan. Je gaat op zoek naar je kwaliteiten en talenten die je kan inzetten om je doel te bereiken. Hoe we dat doen hangt van jou af. Welke voorkeur heb jij? Wil je gewoon even kletsen, of wil je liever wandelen, een spel spelen, tekenen of iets bakken? Wat past bij jou?

Zie je het zitten dat ik een paar keer met je meekijk? Overleg met je ouders of de mogelijkheid er is? Je mag me mailen of bellen.

passie4kidsenjongeren@gmail.com

06-18459590