Wie ben ik

Graag wil ik me aan u voorstellen

Ik ben Pascalle Dorren (1966) ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen een zoon en een dochter. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Arnhem en na twee jaar invallen in met name het speciaal onderwijs van Arnhem ben ik gaan werken in het Praktijkonderwijs in Tilburg. Aansluitend aan de Pabo heb ik de opleiding tot leerkracht speciaal onderwijs gevolgd. Later ben ik me gaan verdiepen in oa; RET, NLP, pubers en mindset. 

Behalve als leerkracht werk ik ook als kinder- en jongerencoach, dat doe ik vanuit huis buiten mijn werktijden op school.

Kinderen met een hulpvraag hebben mij altijd geïnspireerd. Ik hou ervan om te ontdekken wat een kind verder kan helpen en wat er schuilgaat achter bepaald gedrag. Ik zie de mens en dus het kind als een uniek geheel. Lekker in je vel zitten en tot leren komen gaan hand in hand. Hoe iemand tot leren en ontwikkeling komt is voor iedereen anders. Vandaar mijn keuze om me enerzijds in het leerproces en anderzijds in het coachen te verdiepen.

Afhankelijk van de hulpvraag van uw kind heb ik verschillende mogelijkheden om hem of haar verder te helpen. Dat kan zijn met praktische hulp als huiswerkbegeleiding, rekenvaardigheden aanleren, hulp bij spelling en grammatica. Maar ook voor hulpvragen als faalangst, onzeker voelen, chaotisch zijn, een negatief zelfbeeld hebben of hoog gevoeligheid, bent u welkom. We gaan op een speelse en praktische manier aan de slag. Het hangt van het kind af wat we gaan doen. Het kan zijn dat we lekker naar buiten gaan of dat we iets gaan bakken of knutselen.

Samen iets actiefs doen maakt het makkelijker om het over moeilijke dingen te hebben.